DEČACI PRVACI A DEVOJČICE DRUGE NA OPŠTINSKOM TAKMIČENJU U KOŠARCI

img_7696 img_7729

Nakon održanih kvalifikacija po grupama obe naše ekipe su superiorno osvojile prvo mesto i obezbedile plasman na finalni turnir.
Dečaci su savladali O.Š.“Stevica Jovanović“ i O.Š.“Jovan Jovanović Zmaj“ a devojčice su bile ubedljive protiv vršnjakinja iz O.Š.“Stevica Jovanović“.
Finale devojčica je održano u sredu 09.11.2016 god.u našoj školi.Protivnik je bio O.Š.“Branko Radičević“. Iako smo bili oslabljeni neigranjem Anje Vesović, devojke su se borile i tokom većeg dela utakmice bile u vođstvu.Na kraju u neizvesnoj završnici „Brankova“ škola uspeva da izbori produžetak i na kraju utakmice slavi.Čestitke našoj ekipi na prikazanu igri i fer borbi.Drugo mesto je veliki uspeh kada se ima u vidu da je naša ekipa sastavljena od mlađih igračica.Ekipa je nastupila u sledećem sastavu:MARIJA STOJANOVIĆ, TARA PAJEVIĆ,ANJA VESOVIĆ,UNA HRNJICA,MILICA BOGDANOV,MARIJA CVIJETIĆ,KATARINA LJUBISAVLJEVIĆ,AĐELA KOSIĆ,ALEKSANDRA ROĐAN I ANA ŠKARDAJ. Ekipu je vodio prof. Vladimir Ilić.
Finalni turnir dečaka je održan u četvrtak 10.11.2016 u Banatskom Novom Selu.
U prvoj utakmici pobeđen je domaćin O.Š.“Žarko Zrenjanin“ a drugoj O.Š.“Dositej Obradović“ iz Omoljice.Iako je domaćin bio fizički dominantniji, naša ekipa je pokazala veće košarkaško umeće.Pobeda tesnim rezultatom iako smo vodili celu utakmicu.Protiv Omoljice smo igrali za prvo mesto.Bez većih problema smo nadigrali protivnika. Ekipa je bez poraza završila takmičenje i zasluženo podigla pobednički pehar. Nastavljen je kontinuitet dobrih rezultata naše škole u košarci.
Prvaci opštine Pančevo za 2016 godinu su : SIKIRICA OGNJEN, POPOVIĆ TADIJA, KNEŽEVIĆ STRAHINJA, RANKOVIĆ MILOŠ, STRINIĆ NIKOLA, TIMIĆ BALŠA,TIMIĆ VUKOTA,KRSMANOVIĆ ANDREJA, KENDEREŠKI DIMITRIJE, KOLARIK NIKOLA, DAVID GRUBIĆ I FILIP RANKOVIĆ.Ekipu je vodio prof. Vladimir Ilić.

img_7659   img_7667  img_7689  img_7719  img_7724    img_7715  img_7731

 

Ovaj unos je objavljen pod Школска 2015/2016.. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *