Fudbalerke nisu prošle dalje

dsc_1277_resize zenska-ekipa-fudbal-2016-2017

U sredu 07.12.2016. godine u OŠ „Goca Delčev“ u Jabuci, održane su utakmice prve grupe u okviru  Opštinskog prvenstva u fudbalu za učenice.

Naše devojke našle su se u grupi sa ekipom domaćina i ekipom OŠ“ Branko Radičević“.

Igralo se po ligaškom sistemu tj „svaka sa svakom“ i naše devojke prvu utakmicu igrale su protiv ekipe Brankove škole.

Uslovi za igru su bili veoma teški jer je temperatura u hali bila veoma niska. Naše devojke su se  dobro držale protiv Brankove škole. Nažost , par trenutaka nepažnje u odbrani u jednom trenutku i ekipa je primila dva gola. Generalno ekipa je imala problema da stvori povoljnu poziciju za šut. Utakmica se završila porazom za našu ekipu.

Odmah nakon prve utakmice, drugu utakmicu od tri igrale su naše devojke i to ovog puta sa ekipom domaćina. Fizički snažnije i tehnički bolje uvežbana ekipa Jabuke bila je dominantna tokom cele utakmice ali  pored svega naše devojke su pružile dobar otpor i pokazale veliku borbenost. I ova utakmica se završila porazom naše ekipe koja je ovom utakmicom završila ovogodišnje takmičenje u fudbalu.

Ekipu je predvodio nastavnik Ivan Kovačević.

Školu su predstavljale: Stefani Nešković, Anja Izgarević, Mia Popović, Bijelić Aleksandra, Ćirka Nevena, Anđela Grujić, Anja Petrović i  Aleksandra Stankić.

Ovaj unos je objavljen pod Школска 2015/2016.. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *