Исидорци други на Међуокружном такмичењу у кошарци

У Београду у хали спортова „Шумице“ одржано је међуокружно такмичење у кошарци за дечаке.Састале су се екипе победници Јужнобачког, Средњебанатског, јужнобанатског и Београдског округа.
Кошаркаши наше школе достојно су репрезентовали своју школу и град Панчево.

 

У полуфиналу су победили вршњаке из Зрењанина а у финалу изгубили од вршњака из Београда, који су се квалификовали за републичко такмичење.Екипа наше школе стекла је право да у мају месецу као победник округа учествује на олимпијским играма ученика Војводине.
Пласман екипа:
1.место ОШ “ Бранко Ћопић“ Београд
2. место ОШ „Исидора Секулић“ Панчево
3.место ОШ „Доситеј Обрадовић“ Зрењанин
4.место ОШ „Петар Петровић“ Врбас
“ Честитам победничкој екипи на заслуженој победи и пласману на републичко такмичење.Честитао бих и својим ученицима на великој борби,лепом понашању и успеху који су постигли.Биће учесници СОШОВ, олимпијских игара ученика Војводине,које се одржава сваке четврте године. Достојно су репрезентовали своју школу и показали да се у нашој школи игра добра кошарка“ изјавио је професор Владимир Илић.
Екипу наше школе представљали су:Тимић Вукота,Тимић Балша,Кендерешки Димитрије,Сушец Петар, Поповић Тадија,Стринић Никола,Кнежевић Страхиња,Илић Сава ,Петровић Давор и Ранковић Милош.Екипу је водио професор Мр Владимир Илић.

Ovaj unos je objavljen pod Некатегоризовано. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *