Исидорини чаробњаци у вртићу „Бамби“

У среду 6. новембра 2019. године ученици ОШ „Исидора Секулић“ посетили су вртић „Бамби“ и увеселили радознале малишане из тог и суседног врића Колибри чаролијом коју су понели са собом из школе.

Предшколцима су се најпре представили ученици старијих разреда који су уз подршку и помоћ наставнице физике Зорице Станкић и наставнице хемије Весне Дробњак, изводили разне експерименте: Дух из боце, златна киша, сагоревање магнезијум траке, новац који гори а не изгори, слонова паста за зубе, седење на ексерима, вулкан и многе друге. Потом се својим чаробним плесом представила група девојчица, „Исидорини чаробњаци“, које су заједно са библиотекарком Маријом Станојевић представљале Исидорину школу на последњем Интернационалном карневалу у Панчеву.

Малишани су одушевљено посматрали своје старије другаре, учествовали су у извођењу експеримената а вођени питањима доносили су одређене закључке и научили доста чињеница из занимљивог света науке. Причали су о чаролији, чаробњацима, говорили на тему шта би све могли да ураде да имају магичне моћи и уживали у ономе што је својствено малој деци и у чему су они најбољи, а то је маштање. Слике у наставку текста говоре више од речи.

 

Ovaj unos je objavljen pod Некатегоризовано. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *