Мајске музичке чаролије

У уторак 30. маја у Аполу су одржане ,,Мајске музичке чаролије“. Поред наше школе, учествовале су и ОШ ,,Стевица Јовановић“ и ОШ ,,Јован Јовановић Змај“.

Учествовало је укупно 18 ђака. Сви су били одлични. Неки су себе пратили уз гитару, а једна учесница је чак имала реквизит чашу и одлично ритмички пратила матрицу. Било је три члана жирија, а ту су биле и наставнице музичке културе које су подржавале своје ученице. Из наше школе учествовале су Бианка Маркес, Лена Живковић, Јована Ербес, Ивона Лекић, Милена Булатовић и Миња Станковић, а у ревијалном делу су биле Ања Милошевић и Александра Бјелић.

Избор је био тежак. Ученица Стевичине школе С. Илић је освојила I1 место, наша ученица Бианка Маркес је освојила I2 место, док је ученица Змајеве школе освојила I3 место. Mиња Станковић је освојила II6, Лена Живковић II10, Јована Ербес II7, Милена Булатовић III1, а Ивона Лекић. III3 место. Била су прва три места, десет других и пет трећих места. Жири је тако расподелио места јер су се заиста сви добро представили.

Поносни смо на нашу Бианку и на остале учеснице!

Ovaj unos je objavljen pod Некатегоризовано. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *