ОПШТИНСКО И ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У АТЛЕТИЦИ

ШКОЛА „ИСИДОРА СЕКУЛИЋ“ ВЕОМА УСПЕШНА НА
ОПШТИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ У АТЛЕТИЦИ
ОСВОЈЕНО ДРУГО МЕСТО У ЕКИПНОЈ КОНКУРЕНЦИЈИ УЗ ПРЕГРШТ МЕДАЉА У ПОЈЕДИНАЧНОЈ КОНКУРЕНЦИЈИ (четири златне, две сребрне и четири бронзане медаље)

У Организацији САВЕЗА ЗА ШКОЛСКИ СПОРТ ПАНЧЕВА у четвртак и петак 4. и 5. маја 2017 године на Градском стадону у Панчеву одржано је Општинско такмичење основних школа у атлетици.
Такмичили су се најбољи основци у три категорије: мини атлетика од 1. до 4. разреда, затим 5. и 6. разреди и старији основци, 7. и 8. разреди.
Ученици наше школе наступили су у све три категорије и достојно су репрезентовали своју школу.
Код најмлађих основаца 1. место у дицсиплини бацање вортекса освојио је ученик 4/2 разреда Матеја Конрад, док је ученик 4/1  Сава Илић био је други у скоку у даљ.
У конкуренцији 5. и 6. разреда, односно деце рођене 2004. године, имамо два шампиона општине Панчево. Ученик Божанић Андреја је освојио 1. место у дисциплини трчање на 300 м. и Кнежевић Страхиња 1. место у дисциплини скок у вис.
Глигорић Лука је био трећи у трци на 800 м. док је Кртенић Андријана освојила треће место у трци на 300 м.
Наши најстарији ученици су се потрудили да буду исто тако успешни као њихови млађи другари. У конкуренцији старијих основаца првак у трци на 800 м. био је Кртенић Борис ученик 8/3 разреда.Ученица Кртенић Кристина освојила је друго место у трци на 600 м. Треће место у скоку у вис освојио је Грубић Давид 8/1 и Крањц Лука ученик 8/2 разреда такође треће место у спринту на 100 м.
Ученике на такмичење је извео наставник Владимир Илић.

Након тога, ученици наше школе имали су веома запажен успех на Окружном такмичењу у атлетици, одржаном у Вршцу 10. маја. Сва четворица такмичара остварили су високе пласмане у својим дисциплинама.


Ученик Андреја Божанић  освојио је 1. место у дисциплини трчање на 300 м. као и Страхиња Кнежевић, који је био најбољи у скоку у вис.

 

У конкуренцији старијих основаца други у трци на 800 м. био је Борис Кртенић ученик 8/3 разреда.

Код најмлађих основаца 3. место у дицсиплини бацање вортекса освојио је ученик 4/2 разреда Матеја Конрад.


Победници су остварили пласман на међуокружно такмичење које ће се одржати овог месеца у Новом Саду.
Ученике на такмичење је извео професор Мр Владимир Илић.

Желимо им пуно успеха у даљем такмичењу!

Ovaj unos je objavljen pod Некатегоризовано. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *