Ревија ритмичке гимнастике

 

Sportska sala osnovne  škole “ Prva Vojvođanska brigada”  u Novom Sadu 13.12.2017.bila je  mesto na kome su se okupile male ritmičarke iz cele Vojvodine.

U organizaciji Saveza za skolski sport Vojvodine bila organizovana treća Revija ritmičke gimnastike. Na takmečenju u okviru revije svoje umeće je pokazalo više od 170 takmičarki.

U pojedinačnom nadmetanju u konkurenciji gimnastičarki iz 3-4-razreda srebreno odličje je zaslužila MILICA BRAJIĆ iz o.š.Isidora Sekulić, u konkurenciji iz 5-6 razreda bronzono odličje je zaslužila JOVANA BUDALIĆ iz o.š.Isidora Sekulić. Učestvovale su devojčice iz iste škole Teodora Tišma, Dunja Tišma, Milica Davidović.

Moram reći da mi je posebno zadovoljstvo, kako meni tako i mojim devočicama, što sam učestvovala sa njima na otvaranju te Revije kao specialni gost, sa našom koreografijom, koju su izveli Mia Musta, Katarina Dobromirović, Dunja Tišma, Jovana Stoilkovski, Ivona Đorđević, Helena Jovanović, Teodora Škurtić, i koreografija sa obručem koju su izveli Milica Davidović, Teodora Tišma, Jovana Budalić i Marija Milenović

Trener kluba ritmičke gimnastike “Ruslana”

Ruslana Lucenko Petrin

 

 

Ovaj unos je objavljen pod Некатегоризовано. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *