РУКОМЕТАШИ БОРБЕНИ ДО КРАЈА

У уторак 4. 4. 2017. у ОШ ,,Аксентије Максимовић“ у Долову одржане су утакмице прве групе у оквиру Општинског првенства у рукомету за ученике.

DSC_0026_resizecrop

Екипа ОШ ,,Исидора Секулић“, 2016/1017.

Наши момци су се нашли у групи са екипама из ОШ ,,Мика Антић“ и екипом домаћина. Играло се по групном систему и наши момци су прву утакмицу играли против екише ОШ ,,Мика Антић“.

Прва утакмица је била узбудљива до самог краја јер је резултат био неизвестан. Наши момци су показали сјајан дух и борбеност. Играли су без иједног резервног играча против видно уиграније екипе. Нажалост, на самом крају екипа ОШ ,,Мика Антић“ имала је више среће и победила је за само један гол разлике са резултатом 16:15.

У другој утакмици наше момке је сачекала изузетно јака екипа домаћина у чијем саставу су се налазили понеки играчи који играју у високим рукометашким лигама. Због умора од прве утакмице екипа ОШ ,,Аксентије Максимовић“ се показала као прејак противник и однела победу.

,,Морам да кажем да сам изузетно задовољан и поносан како су момци одиграли на овом такмичењу.Показали су борбеност и играли су најбоље што су могли, што је мени као наставнику најбитније.“, изјавио је вођа екипе наставник Иван Ковачевић.

MUŠKA ekipa 2016 2017

Школу су представљали: Лука Крањц, Петар Живков, Давид Грубић, Андреја Крсмановић, Огњен Сикирица, Матеја Јоковић, Кристијан Смаиловић.

Ovaj unos je objavljen pod Некатегоризовано. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *