Уживање на Дивчибарама

Ученици трећег и четвртог разреда су у периоду од 27. октобра до 3. новембра 2017. боравили на Дивчибарама у Панчевачком одмаралишту са учитељицама Маријаном Унчевић, Иваном Тодоровски, Катарином Радоњин, Маријом Кладарин и директорком школе Бранком Бељић.

Током боравка на Дивчибарама редовно је одржавана настава, као и ваннаставне активности.

Поред свакодневних шетњи у трајању од неколико сати, реализоване су и многе спортске активности како у природи, на отвореном, тако и у самом одмаралишту. Свако вече од 20:оо ученици су имали организован програм забаве у виду тематских вечери: покажи шта знаш, шиз фриз, маскенбал, олимпијада, журка, опроштајна игранка , музичке столице и др. Ученици су у свим активностима учествовали и били су презадовољни.

 

Шетајући обишли смо Голубац, Видиковац, ски стазу, Велика плећа, освојили Црни врх. Велики доживљај ученицима је била вожња возићем до Краљевог стола- једног врха на Дивчибарама са ког се пружа нестварно леп поглед.

 

        

        

Здрави, насмејани, чили и ведри ученици су се вратили 3. новембра у послеподневним сатима препуни позитивних утисака и лепих успомена. 🙂

Ovaj unos je objavljen pod Некатегоризовано. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *