Новогодишње чаролије

Новогодишње чаролије

Наши ученици и наставници су својим трудом,креативношћу и маштом направили праву новогодишњу бајку у нашој школи и тиме унели радост,љубав и лепоту.

Посета музеју Јована Цвијића и Планетаријуму

Посета музеју Јована Цвијића и Планетаријуму

У октобру месецу,ученици 5-1 одељења су заједно са својом наставницом географије Сањом Божић посетили Меморијални музеј Јована Цвијића и Планетаријум.

Улога школе у превенцији и заустављању дигиталног насиља

Пројекат ,,Улога школе у превенцији и заустављању дигиталног насиља“

Од октобра месеца се у нашој школи реализује пројекат,,Улога школе у превенцији и заустављању дигиталног насиља“.Одазвали смо се позиву „Удружење професора  информатике Србије“ и учествујемо као једна од школа- партнера у овом пројекту.

Школско такмичење из математике

Према календару такмичења које је прописало Министарство  просвете, науке и технолошког развоја, а у сарадњи са Друштвом математичара Србије, 03.12.2021. године одржано је школско такмичење из математике у нашој школи.

Дан школе, 23.новембар 2021.

И ове године Дан школе  обележавамо  другачије у односу на претходне године...

Гимнастичарке из Панчева успешне на првенству Војводине

Гимнастичарке из Панчева успешне на првенству Војводине

На првенству Војводине у ритмичкој гимнастици,одржаном у суботу,16.октобра 2021.године,екипе клуба“Руслана“ из Панчева наставиле су да бележе успехе. Браво за младе гимнастичарке! Посебно честитамо нашој ученици  Миони Богданов на освојеном једном првом и два трећа места!

Изложба макета у Народном музеју Панчево

Изложба макета у Народном музеју Панчево

 У суботу,23.октобра 2021.године,група ученика петог разреда је са својим наставницама географије и информатике посетила изложбу макета у организацији МК др Владимира Алексића,а потом и железничку поставку у ,,Вагону“ на Тамишу,где су послушали предавање господина Вебера.

Обележавање Дечије недеље-од 4. до 10.октобра

Ова Дечија недеља је обележена под слоганом, чија инспирација су стихови нашег великог песника Љубивоја Ршумовића:

Караван НИС-а“Заједници заједно“ у нашој школи

Кроз програм“Заједници заједно 2020“донирано је више од милион динара за опремање информатичког кабинета у нашој школи.Средствима прошлогодишњег програма школи је обезбеђена неопходна опрема у виду 20 рачунара и мултифункционалног штампача,што ће умногоме унапредити рад ученика и наставника.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОЧЕТКУ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ!

Настава почиње 1.септембра, од 8,00 часова за ученике 1. и 4. разреда, а од 13,00 часова за ученике 2. и 3. разреда.

Ученици 5, 6, 7 и 8. разреда имаће наставу увек пре подне од 8,00 часова.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ БУДУЋИХ ПРВАКА!

Поштовани родитељи ђака првака,

Пријем поводом поласка у први разред одржаће се у среду 1.9.2021. од 10 сати, у дворишту наше школе.

Срећан почетак и добро нам дошли!

БРОНЗАНА МЕДАЉА НА МЕЂУОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ АТЛЕТИКЕ

Вук Олушки, ученик одељења 6-2, освојио је 3.место у трци на 300 м. на међуокружном такмичењу из атлетике,које је одржано 13.маја у Новом Саду.

ШЕСТ МЕДАЉА ЗА УЧЕНИКЕ „ИСИДОРИНЕ“ ШКОЛЕ НА ОПШТИНСКОМ И ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ АТЛЕТИКЕ

У Организацији САВЕЗА ЗА ШКОЛСКИ СПОРТ ПАНЧЕВА у уторак 11. маја 2021г.  на Градском стадону у Панчеву одржано је општинско и окружно такмичење основних школа у атлетици.

Хуманитарна акција за помоћ малог Гаврила

Хуманитарна акција за помоћ малом Гаврилу

Ученици 5-3 разреда су у току месеца априла организовали хуманитарну акцију за помоћ у лечењу малог Гаврила, који болује од спиналне мишићне дистрофије.

У сусрет Ускрсу

У сусрет Ускрсу

Поводом најрадоснијег хришћанског празника Ускрса, наши ученици су направили праву малу ризницу најлепших радова.

Обавештење - Пролећни распуст

Пролећни распуст почиње у петак, 30. априла, а завршава се у петак 7. маја. Први радни дан после распуста је понедељак, 10. мај.

Срећни ускршњи празници!

Обавештење

Настава од 19.априла за ученике од 5. до 8.разреда.

Имајући у виду да је дошло до делимичног побољшања актуелне епидемиолошке ситуације, као и процене Кризног штаба, обавештавамо вас да, почевши од 19. априла 2021. године, настава ће се организовати према комбинованом моделу.

Монографија школе

Монографија школе

Монографија о животу, раду, успесима и изазовима Основне школе Исидора Секулић у Панчеву настала је из потребе да се сачува прошло време за будуће генерације.

Обавештење о организацији наставе на даљину од 15. до 19.марта

Обавештавамо вас да је Министарство просвете, науке и технолошког развоја, у складу с препорукама Кризног штаба, донело одлуку да се од 15.до 19.марта организује настава на даљину за све ученике од 5. до 8.разреда.

Обавештење о почетку наставе у другом полугодишту школске 2021. године

Друго полугодиште почиње у понедељак, 18. јануара. Настава у другом полугодишту ће се одржавати исто као и у првом полугодишту до преласка виших разреда на онлине наставу.