OPŠTINSKO PRVENSTVO U STONOM TENISU

SREBRO za žensku stonotenisku ekipu na opštinskom prvenstvu

U sredu 14. oktobra u sali KUD „Šandor Petefi“ u Pančevu, održano je opštinsko prvenstvo u stonom tenisu. OŠ „Isidora Sekulić“ nastupila je sa muškom i ženskom ekipom. Mušku ekipu činili su Grujičić Mateja 8-1, Krsmanović Andreja 7-1 i Strinić Nikola 6-2. Žensku ekipu činile su Jelena Rajić 8-1 i Jović Teodora 7-2 i kao podrška timu Čolović Dejana 7-2.

Ženska ekipa je u grupnoj fazi takmičenja savladala ekipu iz B. Brestovca i plasirala se u finale. U finalu su se sastale sa jakom ekipom iz OŠ „Stevica Jovanović“ koja je bila uspešnija i osvojile zlatnu medalju. Naša ekipa nazad u školu nosi srebrnu medalju koja sija zlatnim sjajem.

Muška ekipa je u grupnoj fazi uspela da zabeleži jednu pobednu ali i oni su se nalazili u grupi zajedno sa veoma jakom ekipom OŠ „Stevica Jovanović“ od koje su izgubili i nisu uspeli da se plasiraju u dalji tok takmičenja.

U pojedinačnom delu takmičenja, najdalje je stigao Krsmanović Andreja ali nedovoljno za osvajanje neke od medalja. Takođe, Jovićka i Rajićka su prošle prvo kolo ali zaustavljene su u četvrtini finala.

„Zadovoljan sam kako su učenici igrali, pružili su dobre mečeve i pokazali su sportski duh. Čestitam devojkama na srebrnoj medalji i nadam se još boljem uspehu naredne godine“ izjavio je vođa stonoteniske ekipe OŠ „Isidora Sekulić“ nastavnik Ivan Kovačević.