Међуокружно такмичење из атлетике

Међуокружно такмичење из атлетике

На Међуокружном такмичењу из атлетике које је одржано у Новом Саду наш Аљоша Бусић (6-2) освојио је 1. место на 60м , Ирина Лекић (6-1) освојила је 3. место у скоку увис, а екипа девојчица 7. и 8.разреда освојила је 4. место.

Регионално школско првенство у џудоу

Регионално школско првенство у џудоу

Наш ученик Милош Томин( 1-3) је на Регионалном школском првенству у џудоу освојио 2. место.

Регионално школско првенство у џудоу

Регионално школско првенство у џудоу

На Регионалном школском првенству Војводине у Новом Саду 23. априла Давид Мамојка (5/2) освојио је 2. место у џудоу и тиме се пласирао на Школску олимпијаду Србије.

Пролећно првенство Београда у кросу

Пролећно првенство Београда у кросу

Лав Грујевић (2/3) учествовао је 7. априла у трци "Пролећно првенство Београда у кросу" и освојио 3. место и бронзану медаљу у категорији атлетских школа Б категорије.

Такмичење у џудоу

На регионалном шампионату Војводине,одржаном 7. априла у категорији старије полетарке Ленка Вуковић (3/1) освојила је 3. место.

Наше балерине на фестивалу SIRMIUM DANCE NOW

Наше балерине на фестивалу SIRMIUM DANCE NOW

Кристина Секулић (3/3) освојила је у суботу,9. марта у Сремској Митровици на фестивалу SIRMIUM DANCE NOW за кореографију "Сњегурочка" 2. место у категорији Disco show соло и за ту кореографију освојила специјалну награду за Спринг Фест Врбас.

Међународни џудо турнир"Трофеј Вождовац"

На међународном џудо турниру "Трофеј Вождовац",одржаном 16. децембра,Сташа Симанић( 4/3) освојила је 1. место,а Ленка Вуковић( 3/1) је  освојила 3. место.

Међународни рвачки турнир у слободном стилу

На Међународном рвачком турниру у слободном стилу у Београду,одржаном 10. децембра, Матеја Ченејац (7/1) освојио је 2. место у категорији до 15 година.

Такмичење у пливању-Пливачки савез Војводине

У Новом Саду, 9. и 10. децембра, на такмичењу у организацији Пливачког савеза Војводине Мила Матић (3/1) освојила је пет медаља, једно прво место, три друга и једно треће место.

Међународни куп Панчева у пливању

13. новембра је одржан 17. Међународни куп Панчева на ком је Искра Андрић (6/3) у дисциплини 100 метара делфин освојила друго место.

Првенство Војводине у каратеу

На Првенству Војводине 11. новембра,наш ученик Стефан Паталов освојио је две бронзане медаље, у појединачним и групним борбама, испред Карате клуба “Младост” Панчево.

Такмичење у пливању Гранд прикс - Куп Зрењанина 2023

На такмичењу у пливању Гранд приx - Куп Зрењанина 2023 ,одржаном 4.новембра наша Мила Матић (3/1) освојила је три медаље.

Такмичење у џудоу

Такмичење у џудоу

У недељу,8. октобра наша ученица Дуња Пралица( 8/3) постигла је изванредан успех. На такмичењу у Словенији освојила је 1. место у категорији до 44 кг и 2. место у категорији до 48 кг. Она и њен џудо клуб освојили су заједно прво место.

Улична трка града Панчева за Дан града

Улична трка града Панчева за Дан града

На традиционалној спортској манифестацији Улична трка града Панчева за Дан града одржаној 8. новембра, наша ученица Уна Опачић из 6-3 освојила је у трци на 500 м 1. место и златну медаљу.

Међународни шаховски турнир

Међународни шаховски турнир

Јана Стошић (7-1) освојила је сребро на међународном шаховском турниру одржаном у недељу,5. новембра у Требињу.

Међународни турнир у ритмичкој гимнастици "РОНДО КУП"

Ирина Лекић (6/1) у суботу,4. новембра је са својим другарицама у Осијеку на 16. међународном Рондо купу освојила треће место у А програму ритмичке гимнастике.

Међународи турнир у ритмичкој и естетској гимнастици “Бамби куп 2023“

На Међународном турниру у ритмичкој и естетској гимнастици "Бамби куп 2023" које је одржано у Београду,7.и 8. октобра,наша ученица Ива Паталов је освојила 3. место у вежби са обручем испред Клуба ”Руслана” Панчево.

Међународно такмичењу у рвању "Трофеј града Панчева"

Међународно такмичење у рвању "Трофеј града Панчева"

На међународном такмичењу у рвању "ТРОФЕЈ ГРАДА ПАНЧЕВА", одржаном 1. октобра у Хали спортова Панчево Димитрије Ивичић је освојио сребрну медаљу.

Европска недеља спорта

Четвртаци су у петак, 29. септембра, поводом Европске недеље спорта у организацији Спортског савеза Панчева учествовали у Атлетском петобоју.

Међународни турнир ,,Трофеј Тамиша 2023"

На Међународном турниру ,,Трофеј Тамиша 2023" одржаном у Београду 9. септембра Давид Мамојка (5/2) освојио је 3. место у својој категорији у џудоу.